Uncategorized

Pienen yrittäjän pieni elämä

Voin kertoa, että nyt on pientä yrittäjää koeteltu ja lujaa!
En olekaan pitkään aikaan tänne kirjoitellut, kun on ollut vähän muita kiireitä. Tein itse omaa muuttoa, uuden kodin remonttia, ja samaan aikaan töissä ns. kaikki kaatui päälle. Te, jotka omistatte yrityksen vuokralaisineen tai työntekijöillä, ymmärrätte varmasti mistä puhun.
Olen monesti miettinyt, että jos sitä vain olisi jossain yksin yrittämässä ja tekisi vain omaa juttuaan, pääsisi niin paljon helpommalla. Muista ihmisistä tulee aina omat murheensä, mutta on niistä iloakin. Tosiasia on, että en kestäisi olla yksin jossain pikku salongissa. Kun siihen isompaan salonkiin saa ne hyvät tyypit, jotka pysyvät, niin on se aina vaan antoisampaa tehdä yhdessä töitä.
Olen törmännyt vuosien aikana jos mihinkä seppo-säätäjään, ja nyt alkaa olla tämän pienyrittäjän takki tyhjä.

Onneksi saan energiaa ihanista asiakkaista ja vuosia pysyneistä työkavereista, ja kollegoista. Minulla on tukiverkostoni ja jotenkin tästäkin kurasta vaan rämmitään eteenpäin.

Onneksi saan tehdä työni ohella kaikkea mukavaa, kuten käydä kouluttamassa myös erikoiskoulutuksia. Olinkin tuossa Helsingissä pitämässä, yhteistyössä Hanna Sokajärven kanssa Design Sculpture-koulutuksen. Siellä olikin taas mukavaa kouluttaa ja auttaa jo eteviä kynsimuotoilijoita alallaan.

Parempaa tulevaisuutta siis odotellessa, ja tietysti syksyn kisoja! 🙂

Siinä mä koulutan.

Jos muuten kiinnostaa paremman kynnen teko, vaikka ei kisaamaan lähtisikään, niin suosittelen seuraavaa Competition-koulutusta:

Saatat myös pitää...

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.