Uncategorized

Kisat kisattu. Thank you Tartu!

Siinä ne nyt oli ja kolmansiksi tulimme! Oujee. Molemmat tultiin Miran kanssa pokaalit kainalossa kotiin!

Mira teki todella hienot ripset! Olisi ollut mukava nähdä pistelistat, koska muut eivät olleet lähelläkään Miran suoritusta. Mutta nää on näitä, aina tarvitsisi tietää maan ja tuomareiden tykkäämiset. 
Itsehän kusin toisen käden etusormen… Tuli liian lyhyt, ei mitään hajua miten, eikä pinssaantunut kunnolla. Siinähän sitte viilailtiin. Sain muut saman pituisiksi ja vahinko oli aika helppo korjata, mutta pinssauksen puute kuitenkin yhdessä sormessa on paha. Sitä korjaillessa viilaten onkin sitten aika kusessa… Vituiks män. 
Näiden kaikkien arvostelukohtien takia, olisi todella hyvä nähdä ne pistetaulukot. Suomessa ja Ruotsissa ne saa aina. Näemme noin parin viikon päästä pistemäärän netistä, mutta arviointilomakkeita ei saada. Ne on aina hyvä pyytää, jos niitä saa, koska siitä näkee mitä on haettu ja mikä meni vikaan. 
Olisi myös aina mukava tietää kuka on tuomarina. Jos tunnet tuomarin, tiedät mitä hän katsoo ja mitä hän haluaa. Olemme kuitenkin kaikki vain ihmisiä ja pakko mennä sen mukaan mitä säännöissä lukee ja kuka tuomaroi. 
Lue säännöt aina hyvin ja huolella, ja tiedä kuka tuomaroi.

Menimme kaikki paikalle yhdeksäksi. Siinä oli ilmoittautuminen ja 9.30 olisi pitänyt alkaa kisat. No Miralla alkoi, mutta kynsien aikatauluja oli muutettu ja meitä ennen oli kestolakkakisat. Pääsin siis hieman katselemaan Miran kisoja. 🙂

Siinä on yksi rivillinen kisaajia. Ihana pizzapaikka toimi yhtenä sponsorina!

Pääsimme Hannan kanssa aloittamaan vasta 11.30. Mutta eipä se mitään. Näissä hommissa menee kuitenkin aina koko päivä.
Siinä laitellaan paikkaa ja tsekataan kaikki valmiiksi.
Ja sitten vain kisaamaan! 
Meille tarjoiltiin kisojen jälkeen ruokaa!! Siis aivan huippua! Ikinä ennen ei ole mistään saanut. Kiitos, ihana pizzeria-sponssi!
No sittenhän odoteltiin. Kisojen jälkeen menee yleensä noin tunti, kun tuomarit arvostelevat mallit. Siinä vaan odotellaan ja jos ei paikalta pääse pois, niin odotellaan taas palkintojenjakoa.
Me kuitenkin menimme autolla, niin heitimme kamat hotellille ja napostelimme hiukan jotain.
Ja taas viideksi takaisin palkintojenjakoon.
Tilanne, kun kaikki saavat osallistujadiplominsa ja pönötetään jännittyneinä lavalla…

Ensin pokaalit sai kynsiala…

Kolmansia oltiin ja kivaa oli!! 

Tämä reissu oli antoisa ja taas opittiin uutta. Ensi viikolla taas suuri työrypäs edessä, ja perjantaina mulla on teille taas lisää kynsihässäkkää Helsingistä! <3 🙂

Iso kiitos kisan järjestäjille! He tekevät hurjan määrän töitä kisojen eteen!
Thank you Tatjana Popova!

Saatat myös pitää...

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.