ihon puhdistus, ihonhoito, kasvojenhoito, puhdistus, saippua

Voihan saippua!

Kosmetologina näen paljon erilaista ihonhoitoa, mutta pahimpia näistä ovat saippualla kasvonsa pesevät. Jos sinulla on, niinkuin useimmalla meistä suomalaisista, kuiva tai pintakuiva iho, niin älä herranjumala pese kasvoja saippualla!
Nämä yleensä ovat ihmistyyppejä, jotka eivät usko laadukkaiden voiteiden tehoon ja myöskin ajattelevat, että samahan se on millä kasvonsa pesee. Tämän ajattelun kuitenkin näkee kasvoiltasi!
Iho sisältää luonnollisia lipidejä ja pesemällä kasvosi saippualla, peset pois nämä ihon luonnolliset lipidit ja näin ollen iho kuivuu helpommin. Hoitamaton kuiva iho vanhenee paljon nopeammin, kuin hoidettu iho.
Yrittäkää siis hyvät ihmiset ostaa itsellenne puhdistusemulsio ja kasvovesi. Puhdistusemulsiolla pesette ihonne hellävaraisesti ja kasvovesi viimeistelee puhdistuksen. Kasvovesi myös jättää iholle kosteuttavia ainesosia ja näin ollen nuorentaa. Jos et käytä meikkiä päivittäin, riittää pelkkä kasvovesikin.

Mary Cohrin ihonpuhdistustuotteet poistavat iholta hellävaraisesti kaiken meikin, pölyn, talin ja kuona-aineet. Jättää ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa. (28,35-32,40€)

Markkinoilla on myös nykyään monia tuotteita, joissa on useampi vaikutus samassa tuotteessa. Esimerkiksi tälläisiä kasvovesiä löytyy, jotka ikäänkuin korvaavat puhdistusemulsion. Nämä ovat niin sanottuja 3in1 tai 2in1-tuotteita. Täytyy kuitenkin muistaa, että paljon meikkiä käyttävien kannattaa ostaa kunnolliset puhdistutuotteet.

Eye Clean poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti myös vedenkestävän meikin. Kestävän meikin lisäksi myös katupöly, ilmansaasteet ja huokosia tukkiva tali täytyy puhdistaa iholta huolellisesti ja Gelée Démaquillante Parfaite on kehitetty tähän vaativaan tehtävään. (26,45€ ja 29,90€)

Kerronpa nyt salaisuuden. Jos meikkaan enemmän viikonlopun rientoihin, niin pesen silmämeikkini saippualla! Tämä siksi, että silmämeikkien alle tulee hyvät pohjustustotteet ja tietenkin paljon sitä meikkiä. Näin ollen silmämeikit ovat todella tiukassa. Ja otetaan nyt huomioon, että tämä saippuointi tapahtuu vain noin kaksi kertaa kuussa… Minulla on myös ripsienpidennykset ja useat silmämeikinpoistoaineet sisältävät öljyjä, mitkä irroittavat nuo ripset. Meikkiä on myös niin paljon, että se on parempi saada kunnolla silmistä pois, kuin pyyhkiä varovasti ei tehokkaalla aineella. Saippuan jälkeen pahinta on, jos ihoon jää meikin jäämiä. Tämä voi aiheuttaa iholle tukkeumia ja allergisia reaktioita.
On myös hyvä muistaa, että minä omistan erittäin hyvät silmänympäryshoitotuotteet, joita käytän päivittäin. Minulla on myös silmänympärysnaamio, jota käytän viikoittain.

Eye Fresh geelivoide poistaa väsymyksen merkit silmistäsi: se pienentää silmäpusseja ja tummia silmänalusia. Naamio häivyttää turvotusta ja vaalentaa silmänaluset jo muutaman minuutin käsittelyn jälkeen. (48,60€ ja 44,90€)

Omistatko sinä silmänympäryshoitotuotteita? Tai jos se on kaapissasi, käytätkö niitä päivittäin?
Silmänympärysiho on erittäin ohutta ja yleensä sille alueelle tulee ensimmäisenä juonteita ja ryppyjä. Suosittelen siis käyttämään hoitotuotteita.

Puhdista siis kasvosi kasvoille tarkoitetuilla puhdistustuotteilla ja viimeistele kasvosi hyvillä hoitotuotteilla. Saippua vanhentaa!

#saippuavanhentaa #ihonhoito #kasvojenhoito #saippua #puhdistus

Saatat myös pitää...

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.