asiakaspalvelu, rakennekynnet, työnteko

Permanentti ja monomeerineste

Salongissamme tehtiin taas eilen permanenttia. Meillä tehdään tasaisin väliajoin permanentteja. Asiakkaani alkoi nyrpistelemään nenäänsä ja kysyi, tehdäänkö täällä permanenttia. Oh yes, hirveä haju.

Anteeksi nyt vaan, mutta ne permanenttiaineet haisee ihan viemäripaskalle! Viemäri mihin ei ole hetkeen valutettu vettä ja josta vedät hirveän kokoisen hiuspaskatupon. Yöh!

Olen koko tämän 13 vuotisen urani aikana ihmetellyt kuinka siitä monomeerinesteen hajusta jaksetaan nillittää, mutta se permanentin haju on ihan ok? Minullakin on pöydässä Taifunin-imuri, joka imee kynsipölyt ja sisältää Hepa-suodattimen. Lisäksi omistan Beauty Linen -työpisteimurin, joka suodattaa pienpartikkelit ja haitalliset kaasut. Jep, mulla on kaikki tämä ja silti ihmiset pelkäävät monomeerin hajua.

Sanoisin nyt tähän, niinkuin aina sanon asiakkaillekin, se on vain haju/tuoksu. Itsehän en ole monomeerin tuoksua haistanut enää vuosikausiin. Tottakai minäkin haistan sen, jos ihan pullosta nuuhkin. Kaikkiin hajuihin tottuu. Haisee se paskakin ja siihenkin hajuun tottuu. 😀 (eikä siihen paskankaan hajuun kuole…) Häkään muuten kuolee ja sehän ei haise miltään…

En nyt vähättele ollenkaan hajuallergikkoja. He ovat aivan eri asia. Hajuallergikolle tulee tietyistä tuoksuista päänsärkyä, huimausta ja pahoinvointia. Tämä ihmisryhmä on aivan eri asia, kuin ne, jotka eivät vain pidä jostain hajusta ja kokevat sen vaaralliseksi.
Astma on myös aivan asia erikseen.

http://www.inknailsfinland.fi

Muistutan siis, että monomeerinesteen tuoksu tuoksuna on vaaratonta. Se vain on voimakas tuoksu, johon ei ole totuttu. Luulenkin, että ongelmana tässä on, että ihmiset eivät osaa yhdistää monomeerin tuoksua mihinkään. Se on uusi, voimakas ja erilainen tuoksu -> yhdistetään vaaralliseksi.

Onneksi myös tuotetietoisuus on nykypäivänä parempaa ja tuotteet kehittyvät koko ajan. Osataan suojautua haitallisilta aineilta ja tuotteet ovat matalatuoksuisimpia. Tämä myös tarkoittaa sitä, että osaamme kertoa asiakkaille asioiden oikea laidan ja näin kehittää omaa alaamme ja asiakkaiden tietoisuutta.

Saatat myös pitää...

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.