koulutus, kynnet, kynsikuva, mainos

Kaameat kynsikuvat

Tässä somessa pyöriessäni olen nähnyt jos jonkinmoisia kynsikuvia, niinkuin varmasti te muutkin. Päätinkin koota tähän muutaman ”kynsikuvamokan”,  ja kertoa miksi ei kannata näin tehdä.

1. Sormet tuotepullon ympärillä.

Noh, ideana ymmärrän, mutta harvalla sitten onkin mitään järkevää tuotetta, mistä asiakas pitäisi kiinni. Olen nähnyt jos jonkinmoista shampoopulloa ja muita likaisia puteleita.

Ensinnäkin purkin pitäisi liittyä jotenkin edes kynsien tekoon. Toiseksi, purkin pitäisi olla nätti, niinkuin tosi kaunis, että sitä kannattaa lähteä kuvaamaan. Harvalla myöskää on niin pitkät sormet, että pullosta oikeasti saa nätisti kiinni. Sormet ovat yleensä sitten vain kummallisen näköiset.

Kannattaa siis harkita jotain muuta kuvakulmaa!


2.Öljyssä uivat sormenpäät.

Kyllä, öljyä nyt ihmeessä ne kynsinauhat, etteivät ne ole kuvassa ihan kamalat, mutta älä nyt liioittele sen öljyn kanssa! Siis nyt kerron teille jotain, mikä minulle tulee niistä super öljyisistä kynsistä mieleen….tämä ei ole heikkohermoisille, joten VAROITUS!

Alapäähän tungetut sormet. Jep. Niiltä ne näyttää. Ja nyt teille kaikille muillekin tulee tuo mielikuva. 😀 Anteeksi.

Eli jos meinaat ottaa kuvan kynsistä, laita ihan pieni tippa öljyä ja imeytä se kynsinauhoille ennen kuvaamista.


3. Kuivat kynsinauhat.

Tämä pitäisi jo maalaisjärjellä tajuta. Kuvassa onkin esimerkkinä huollon jälkeen kynnet, joista vasemman puoleiseen on laitettu kynsinauhaöljyä. Kynsinauha-alue kuivuu huollossa ja kynnet ovat kynsipölyssä. Ihmisillä on yleensä muutenkin kuivat kynsinauhat, ja tästä syystä ne näyttävät pahemmalta, kuin oikeasti ovat. Laita siis tippa sitä kynsinauhaöljyä, ennen kuvan ottoa.

 

4. Kaukana toisistaan olevat kynnet.


Hmm…Miksi? Miksi kynsien pitää olla noin kaukana toisistaan? Sitä kuvaa on todella kummallista katsella ja joutuu katsomaan sivulta sivulle. Laita siis ne kynnet lähemmäs toisiaan. Kynsistä saa muutenkin tarkemman kuvan, kun ne ovat lähempänä toisiaan.

 

5. Epätarkka kuva.

Tämä on minulle myös mysteeri. Jos sinulla on niin huono näkö, ettet näe että kuva on ihan mössöä, niin älä ota kuvia ollenkaan. Tai laita joku muu kuvaamaan niitä kynsiä tai tarkastamaan kuvien tarkkuus.

 

6. Hämähäkkisormet

Ei edelleenkään ole kellekään mitenkään päin edustava kuva. Nämä kuvat ovat taas niitä, joissa aivot eivät pysty käsittelemään sormien asentoa. Kuvat näyttävät enemmänkin siltä, että mallilla on liikaa sormia.

 

7. Sormien kummallinen asento

Näitä kuvia näkee yleensä omista kynsistä otetuissa kuvissa. Kannattaa pyytää joku muu ottamaan kynsistäsi kuva. Sormet ovat tässä omituisessa asennossa ja kuvan käsi näyttää vihaiselta (jos nyt niin voi sanoa). Kannattaa ennemmin ottaa kuva vain neljästä sormesta, jossa sormet lepäävät rennosti alustalla.

Kaikissa kuvissa kannattaa muistaa, että mitä luonnollisemmalta ja rennommalta käsi näyttää, on sen lopputulos luultavasti hienompi.

Efektejä ja kuvamuokkauksia käyttäessä kannattaa kuitenkin muistaa, että kynnet ovat se pääasia. Nykyajan puhelimilla saa myös syvyyskuvia ja vaikka mitä hienouksia, jo pelkästään ottamalla kuvan, mutta niitäkin pitää osata käyttää ja muistaa mitä siellä taustalla näkyy.

Kiitos Disalle, kun olit kynsikuvamallina näihin kaikkiin kuviin.

Millis Nilsson on hyvä esimerkki kauniista kynsikuvista. Hän osaa ottaa todella kauniita syvyyskuvia (alempi) ja skarppeja lähikuvia kynsistä. Itse en osaa, mutta oppia ikä kaikki. Luettelon esimerkeillä pääsee jo pitkälle!

Thank you Millis for photographs!

Seuratkaa Millistä Facebookissa https://www.facebook.com/Millis-Nageldesign-SalongButikUtbildningar-127958927268581/

Instassa @millisnageldesign

Saatat myös pitää...

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.