elämä, kisat, kynsikisat, syöpä

Pitkästä aikaa!

Enpä ole aikoihin kirjoittanut tänne blogiin. Oli hiukan rankka tuo edellinen vuosi. Luulisi, että olisin kirjoittanut viime vuoden Suomen mestaruus voitosta, mutta kun ei.

Henkilökohtaisessa elämässäni tapahtui niin paljon asioita, että hyvä kun jaksoin edes kisata.
Asuin exäni kanssa omistusasunnossamme varmaan vuoden. Se oli kamalaa. Kirjoitan jopa ehkä kirjan exästäni, koska hän on aivan käsittämätön tapaus. Mutta ei enempää hänestä. Eli, asuin exäni kanssa yhdessä ja yritimme koko ajan saada asuntoa kaupaksi. Ihan kuin tämä ei olisi tarpeeksi raskasta, sairaistui kaksi läheistäni syöpään. Toiselle todettiin rintasyöpä ja toiselle, tädilleni, todettiin keuhko- ja aivosyöpä. Samaan aikaan minun piti myös sovitella entisen työntekijäni rikoksia. Olin siis tehnyt hänestä rikosilmoituksen ja nyt asia oli edennyt sovitteluvaiheeseen. Kyllä se elämä vaan jaksaa potkia päähän. 
Tätini kuoli syöpäänsä, asuin edelleen asuntohelvetissä, mutta rikoasia saatiin soviteltua. Tässä kohtaa tuli Viron kisat, joita normaalisti seurasi Suomen kisat. Virossa mallina oli siskoni, joten voitte vain kuvitella ettei meitä hirveästi huvittanut. Tiesin jo pakatessani tavaroita, että ei kiinnosta, tehdään nyt vain ne kynnet, että päästään takaisin Suomeen. Niinhän siinä sitten kävi, että kolmas sija tuli. Olin kuitenkin itse sijoitukseen todella tyytyväinen. Tiesin itse missä mokasin ja kolmas sija oli ihme. Joku toinen olisi ehkä jättänyt kisat tuossa tilanteessa väliin, mutta en minä. Olen aina ollut todella huono jäämään kotiin surkuttelemaan. Ajattelen aina, että ei se siitä miksikään tule, elämä jatkuu. Niin, ja olihan tuo reissukin jo maksettu, eikä rahoja enää saisi takaisin.
Kisakynnet ja Suomen kisojen 1. sija 2016.
Suomen kisoissa sitten pistettiin parasta ja pisteen erotuksella saimme voiton!
Siinä kohtaa ajattelin, että eiköhän tämä tästä. Ja kyllä se sitten siitä. Siinä kohtaa sanoin exälleni, että nyt tämän on pakko loppua. Minä muutan pois, koska tässä ei nyt tapahdu mitään. 
Muutin pois ja onneksi exäni osti minut sitten aikanaan ulos. Tuttavani rintasyöpätaistelukin oli voitettu. 
Olen nyt vuoden asunut yksin ja saanut elämäni taas raiteilleen. Alkaa töidenkin teko ja tulevaisuuden suunnittelu pikkuhiljaa maistua. Olen myös löytänyt ehkä elämäni rakkauden. Mutta sen vain aika näyttää… <3
Nyt olen innostunut taas töiden teosta ja luvassa onkin paljon uusia juttuja. Stay tuned… Suunnitelmissa on myös kisakoulutusta. Siitä kiinnostaneet voivat laittaa minulle mailia. Olen muutaman kouluttautujan jo siihen saanut, joten katsotaan pitääkö järjestää kaksi kisakoulutuspäivää.
Olen myös perustanut uudet face-sivut. Nail Artist & Educator Janina Lumous. Sieltä näette uusimmat uutuudet ja mitä kaikkea minä olenkaan keksinyt tehdä. Kannattaa tykätä. 😉
Vuoden 2017 Akryylikisojen voittokynnet.

#suomenmessut #kisakynnet #syöpä #kisakoulutus #blogi #janinalumous #kynnet #rakennekynnet #kynsiblogi

Saatat myös pitää...

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.