ihon puhdistus, ihonhoito, jälleenmyynti, kasvojenhoito, kosmetologi, puhdistus

Kasvovoiteet, mikä minun kuuluu valita?

Oikean kasvovoiteen valitseminen juuri sinun ihotyypillesi on kaiken a ja o!

Jos sinulla on kuiva iho, niin valitse kosteuttava voide. Jos taas couperosa-iho, niin valitse sille tarkoitettu voide.
Yleensä ihmisillä ei ole vain yhtä ”iho-ongelmaa”, vaan yleensä löytyy ainakin kaksi ”ongelmaa”, mitä halutaan hoitaa. Muista siis hyödyntää päivä- ja yövoiteet, ja seerumit!

Itselläni on kuiva ja couperoottinen iho, joten käytän päivällä couperosa-iholle tarkoitettua voidetta ja mahdollisesti laitan vielä kosteuttavan seerumin alle. Yöksi laitan kiinteyttävän seerumin ja kosteuttavan voiteen. Kesäksi minulla on päivävoide, jossa on suojakerroin SPF30 ja tämän alle laitan kosteuttavaa seerumia, jos tuntuu, että iho sitä tarvitsee. Kiinteyttävää seerumia käytän öisin, koska ainahan me haluamme ennaltaehkäistä niitä vanhenemisen merkkejä.


Voiteiden vaihteleminen ja esim. öisin eri voiteen käyttäminen on hyväksi iholle. Ihokin tottuu, jos siihen laittaa vuosia samaa voidetta. Tavallaan voiteen hyödyt eivät enää toimi, koska iho on jo tottunut siihen. Kannattaa siis kokeilla erilaisia voiteita ja ostaa hiukan erityyppinen voide, kun edellinen loppuu.
Myös vuodenaikojen vaihdellessa kannattaa ottaa ihon eri tarpeet huomioon.

Mitenkä sitten eri voiteiden hinnat?
Suosittelen valitsemaan hiukan arvokkaamman kasvovoiteen. Kaikista halvimmat voiteet eivät yleensä imeydy hyvin tai ne sisältävät todella vähän vaikuttavia aineita. Toki, halvempi on parempi, kuin ei mitään! Kosmetologien myymät voiteet ovat aina hyviä. Kosmetologi tekee kasvohoidot ammattilaisille tarkoitetuilla tuotteilla, ja tietysti näiden sarjojen tuotteet ovat laadukkaita.
Kalliimpi ei kuitenkaan aina ole parempi. Kannattaa muistaa, että esim. paketin muotoiluun, suunnitteluun ja valmistukseen menee rahaa. Jos tuote on aivan ällistyttävän hienossa pakkauksessa, maksat luultavasti siitä purkista, kuin niinkään hyvästä voiteesta.

Voiteista voi myös ihan itse testata halvempaa ja arvokkaampaa voidetta. Yleensä eron näkee jo heti voidetta levittäessä, mutta pitkäaikaisemmat hyödyt näkyvät jo parin viikon käytön jälkeen. Varsinkin halvemmilla kosteuttavilla tuotteilla tuntuu, että voidetta tarvitsee laittaa hirveä määrä, ennenkuin se tuntuu auttavan. Iho saattaa kiristellä jo iltapäivällä, joten olet luultavasti tuhlannut vaan rahaa.
Eron huomaa myös heti vaihtaessasi kasvovoiteesi laadukkaampaan voiteeseen.

Muista siis kasvovoidetta valitessasi:
-oma ihotyyppisi
-ihon ongelmat, joihin haluat apua
-laadukas voide
-hyödynnä seerumeita ja naamioita

Muista että kosmetologisi osaa auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle parhaan kasvovoiteen!

Saatat myös pitää...

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.